• +36 70 455 0708

    Minőségi Kreatív Szövegírás

    Keresőszavakkal webszövegírás

    Egy sikeres honlaphoz nélkülözhetetlen a minőségi, keresőoptimalizált szövegezés. A mondandót mindig röviden, a keresők igényeihez szabva kell megalkotni, az eredményt pedig a statisztikák is alátámasztják majd. Friss erőt és reform szellemiséget képviselünk a kreatív szövegírásban, a tartalomfejlesztés az online marketing minden területén nélkülözhetetlen.

    Az Invisio-s szövegalkotás egy komplex fogalom, amely marketing elvű, keresőoptimalizált, releváns kulcsszavakkal tűzdelt informatív tartalom megalkotását helyezi előtérbe, az aktuális trendek szem előtt tartása mellett. A vonzó szöveges tartalom, a látványos grafikai kellékek, a hangulatos design és egy figyelemfelkeltő videó, képes betölteni szerepét és megragadni a célközönséget.

    A szövegíró

    A siker érdekében a weboldala megkapó szövegezése egy író és egy honlapkészítő közös munkája, ami tartalmaz marketinget és keresőoptimalizálást is. Olyan kreatív személyiségeket sikerült e nemes feladat megvalósítására megnyernem, kiknek jelleme és képességei az Invisio szellemiségébe tökéletesen képes volt belesimulni, vagyis akikben az érzékenység, a merészség, a nyitottság és az eredetiség kellő szakmai alázattal egyesül, és értékes munkájuk a tökéletesre való törekvésben teljesedik ki.

    Szöveghatékonyság

    Szöveget írni számtalan módon lehetséges, magázódó formában vagy közvetlen tegeződéssel, röviden vagy terjedelmesen, érzelmekkel átszőve vagy tárgyilagosan. A szövegírási technikák evidenciái a tömör, igényes fogalmazás, a megfelelő kiemelés, hiszen tudjuk, hogy az embereknek nincs idejük belemélyedni a tartalomba. A szöveghatékonyság elengedhetetlen feltétele, hogy a honlapon megtalálható szövegek választékosan, a magyar helyesírás szabályait maradéktalanul betartva kerüljenek megfogalmazásra.

    Nem kell látványos statisztikákat bemutatnunk önnek ahhoz, hogy elismerje: szívesebben látogat egy olyan weblapot, amelyen ízlésesen megírt és tördelt szöveg van, mint egy olyat, amelynek tartalma még a magyar helyesírás szabályait is figyelmen kívül hagyja.

    Keresőszó és minőség

    Az említett érv mellett kiemelendő, hogy szolgáltatásunkon belül nem csak minőségi szövegekkel tudjuk felruházni honlapját, hanem arra is komoly figyelmet fordítunk, hogy a cége profiljába illő keresőszavakat fogalmazzunk a tartalomba. Mindez azért fontos, mert a szövegkörnyezetbe illő, jó helyen elrejtett kulcsszavakat az internetes keresők előbbre sorolják a találati listákon, így hiába létezik Magyarországon több hasonló szolgáltatással rendelkező cég, segítségünkkel önöket fogják előbb megtalálni.

    Tartalomfejlesztés

    Marketing központú tartalomfejlesztés, ösztönző tartalomgondozás. szövegírónk natív kreativitással, alkotó módon áll a feladatkhoz, innovatív módszerrel, egyéni ötletekkel valósítja meg az elképzeléseket.