• +36 70 455 0708

Rólam

Interaktív szolgáltatások és vizuális finomságok

Invisio Web Stúdió ★

Invisio Web Stúdió ★ latinul “in visio”, egy olyan látomást jelent, ami a saját egónk vagy vállalkozásunk jövőképe felé mutat, ami a tökéletes jelen pillanatunk következménye. Ez roppant fontos tényező, mivel átfogó jövőkép nélkül nincsen hatékony tervezés és kivitelezhető eredmény sem.  Szenvedélyesen szeretem azt, amit “csinálok” és szeretek szorosan együtt működni az ügyfeleimmel. 2003 óta foglalkozom digitális megvalósítássokkal, rendszer-informatikusként és webfejlesztőként végeztem tanulmányaimat.

Minden projektbe szenvedélyesen vetem be magam, és hagyom, hogy kiteljesüljön a kreatív énem. Nagyon közel áll hozzám a fotózás és a hangulatos kisfilmek készítése, hiszen a megrendelőim saját privát képeiket, videójukat bízzák rám, így akaratlanul is baráti viszonyba kerülünk, szinte 100%-ig a bizalmukba fogadnak.

Szeretem felfedezni

Az internetet
A digitális kütyüket
Youtube csatornákat
Mások valódi profizmusát
Különleges zenéket és zeneszerzőket

Fotózás

Éjszakai városfotózás
Családi fotóalbumok készítése
Fine ART fotóalbumok készítése
Kreatív műtermi és művészi fotózás

Videó és Kisfilm

Esküvői videózás
Zenés kisfilm készítés
Légifelvétel készítés – 4K
Családi videózás kisfilmhez

Invisio

Extázisba esett emberek képzelgéseihez hasonló költői kép amely fontos szerepet töltött be a mítoszban, az allegorikus művészetben és a szürrealizmus nyomán a modern költészetben. Olyan képzeleti kép, amely a megszokott valóságon túllépve, felülemelkedve, szabad és váratlan kapcsolódásokat létesít egymással össze nem függő jelenségek között. Sajátos ésszerűtlen logikája az áloméhoz hasonló.

Tapasztalataim
Wordpress védelem + karbantartás
Honlap tartalomfelépítés + Optimalizálás
Wordpress prémium sablonok
Wordpress bővítmény FREE + Prémium

Vélemények

Szeretek Oscarral együtt dolgozni, mert megvan benne a megfelelő szakma iránti alázat, profi, őszinte, és valóban mindig a legjobbat akarja. Addig csinálja, amíg tökéletes nem lesz. Sokakkal ellentétben, emberileg is kitűnő a hozzáállása, könnyű vele a közös munka. Mindenkinek ajánlom, aki valóban a minőségre, a tökéletes ár-érték arányra törekszik!

D. Dorottya

Profi,megbízható,tökéletes választás mindenkinek!

F. Melinda

Oscar nagyon megbízható, pontos, viszonylag gyorsan elkészíti a munkákat. De ami számomra a leglényegesebb a munkájával kapcsolatban, hogy nagyon kreatív és vannak önálló ötletei!

K. Erika

Pontosan tudta mire van szuksegem, sőt még talan jobban is mint én magam. Tokéletes munka, szakmailag hatalmas tudas, pontos preciz munkavegzes. Minden amit mondott alátamasztva adatokkal, es minden pont akkor es ugy lett kesz ahogy megbeszeltuk es megigerte. Egy szovegirasnak indult, egy teljes uj weboldal, es minden ami ehhez szukseges lett a vege, vagy inkabb a kezdete egy hosszu kozos munkanak.Koszonom szépen!

K.Brigi, Wordpress honlapkészítés • Szövegírás • SEO

Mai napig hálásak vagyunk, hogy elvállaltál bennünket. Csodálatos lett a honlapunk, azóta is sok vendéget köszönhetünk neki. A fotók is fantasztikusak amiket a szalonról csináltál, még az Index is felhasználta. Szuper volt a közös munka! Köszönjük Oscar!

F. Nóra, Wordpress honlapkészítés • Webshop készítés • Fotózás

A 21. század vállalkozóinak erre van szüksége: egy profi honlapkészítő cégre, ahol maximálisan figyelembe veszik a megrendelő kívánságait. Kedvező áron lehet hozzájutni olyan szolgáltatáshoz, amely felfuttatja az üzletet.

Sz. G. Rózsa

Magas színvonalú szakmai felkészültség, jó kommunikációs készség, művészi érzékenységgel megfűszerezve. Izgalmas vizuális megoldások, rugalmas hozzáállás, profizmus. Mindenkinek ajánlom, aki személyre szabott, igényesen elkészített és jól használható oldalt szeretne!

M. Sára

Kiváló szakmai felkészültség,pontosság,megbízhatóság!Profi munka,kedvező áron! Mindenkinek figyelmébe ajánlom!

N. Györgyi

Profizmus, maximalizmus, kreativitás, művészet, kell ennél több? Ő a megfelelő partner, nem fogsz csalódni!

H. Tímea

A kisfilmünkben megjelent a szeretet, a boldogság és a szülői büszkeség. Köszönet az örömért, az öröm könnyekért, az örök emlékért. Szívből ajánlom mindenkinek aki az egyedit keresi.

I.Barbara, Kisfilm készítés

Minőségi honlapkészítés ami nem csak a trendi dizájnt és jól csoportosított információt foglalja magában, de azt is hogy a kereső robotok előnyben részesítik , ezért nem kell még külön oldaloptimalizálásra sok pénzt költeni . Fair business , jó áron.

V. Anikó

A neten böngészve találtam rá a honlapodra és a bemutatkozásodra. Nagyon tetszik, ahogy magadról, munkádról írsz és ahogy kommunikálsz!

G. Ágnes

Áttekinthető trendi WordPress honlapot kaptam korrekt áron, nagy pozitívum, hogy a Google-ban nagyon hamar előrekerültünk és amit kértünk megvalósításra került.

T. Andrea

Megbízható, korrekt partner, segít ötletelni az oldal kialakításában nincs az ügyfél teljesen magára hagyva, teljes körű szolgáltatást tud nyújtani az ügyfélnek korrekt áron.

Zs. Róbert

Az interneten keresgéltem kisfilm készítőt és nagyon szimpatikus volt az ott olvasottak, és lehet, hogy egy kis női intuíció is támogat! A baratok akik láttak a kisfilmet azt mondtak, hogy nagyon jó és idillikus a képi megjelenítés és a zene is tetszett nekik. Köszönöm még egyszer!

F.Ildikó, Kisfilm készítés

Jó vele dolgozni, mindig kreatív ötletekkel állt elő. Rugalmasan tudta kezelni az igényeinket és mindig meglepett a profizmusával. Eddig csak szép és igényes munkát kaptunk tőle. Köszönjük. Biztos fogunk meg együtt dolgozni.

M. Imre

Oscar azért jó választás a webes megjelenésben, mert egyben nyújtja a fotós, grafikus, webes, marketinges és kreatív nézôpontot! Mindezt lelkesedéssel, jó ízléssel és a részletek iránti odaadással!

K. Balázs, Wordpress honlapkészítés • Webshop • Fotózás

Mint weboldal és mint fotókészítésben Oscar az egyik legjobb akivel dolgoztam. Az első pillanattól kezdve megtetszett az áldozatos munkája és hihetetlenül egy nyelvet lehet vele beszélni. Ő a kívánságaimat, álmaimat és vágyaimat tartja szem előtt. Rendkívül megbízható, pontos, gyors és odaadó. Precizitása határtalan. Ne engedd, hogy a legjobb pillanataid elszaladjanak, hiszen azok soha nem jönnek vissza! Örökítsd meg őket. Boldog vagyok! És ezt az érzést mindenkinek kívánom, ajánlom! Köszönöm Oscart. További sok sikert kívánok!

A. Mihály, Wordpress honlapkészítés • Szövegírás • SEO • Webshop • Fotózás