• +36 70 455 0708

    Letisztult A4 flyer

    775 436 Invisio Web Studio ★

    A Flyer különböző grafikai elemeket, leírásokat, ábrákat, fotókat tartalmazó, hihetetlenül hatékony és impozáns nyomtatott reklámhordozó, amely a vizuális kommunikáció hullámait meglovagolva felhívja a figyelmet az informatív, könnyen átlátható és profin megírt marketing szövegre.

    Az itt látható merészen kreatív multifunkcionális flyer sablonokkal egy olyan kifinomult megoldáshoz juthat cége, vállalkozása, egyesülete vagy akár klubja amely egy jól átgondolt marketing stratégia tökéletes megvalósítását eredményezi. Meggyőződésem, hogy egy letisztult és hangulatában is jól megragadott, klasszikus szórólap szellemisége, szerepe a sajtó kifejlődése előtti röpiratokéhoz hasonlítható.

    A grafikai koncepciók kitalálása és komplett kidolgozása az intelligens smart objektumokkal lényegesen leegyszerűsödik, könnyen szerkeszthetőé válik, hiszen ezek megőrzik a kép eredeti tartalmát és originál jellemzőit.

    HÍRLEVÉL KÉSZÍTÉS – HTML

    Egy professzionálisan összeállított hírlevél igazi marketing csemege, amely a klasszikus célokra apellál, vagyis a régi vásárlók megtartására és az új ügyfelek megszerzésére.

    • 21