• +36 70 455 0708

    Google Drive Videólecke

    150 150 Invisio Web Studio ★

    Sok email küldés és tanítás helyett, sokkal egyszerűbb ha, egy hangulatos FULL HD videóleckét küldünk minden kedves megrendelőnek.

    A Google Drive egy fájlok tárolását, szinkronizálását és szerkesztését lehetővé. A  szolgáltatás, amit 2012. április 24-én jelentett be a Google. A regisztráció után a Google Drive nyílik meg a Google Dokumentumok helyett, lecserélve a docs.google.com URL-t a drive.google.com-ra. A korábban saját tulajdonban lévő dokumentumok a „Saját meghajtó” mappában érhetők el. A Google Drive minden felhasználó részére 10 gigabájt ingyenes tárhelyet biztosít., a Picasa és a Google Drive között megosztott, extra tárterület vásárolható 25 GB-tól (2,49 USD/hónap) egészen 16 TB-ig, havi előfizetéssel

    Dokumentum, táblázat és prezentáció szerkesztésre
    Akár másokkal közösen is. A Google Dokumentumokat beépítettük a Google Drive-ba. Így dokumentumok megoszthatóak, egy időben, akár több helyről is párhuzamosan lehet rajtuk dolgozni barátokkal, munkatársakkal. Minden típusú fájlhoz – így például pdf-hez, képhez, videóhoz is – megjegyzéseket lehet fűzni, mások megjegyzéseire lehet reagálni.

    Mindenféle dolog tárolására
    Ráadásul mindenhez bárhonnan biztonságosan hozzá lehet férni. Minden dolog egyszerűen ott van, a fájlokat pedig bárhonnan meg lehet nyitni. Otthoni gépről, munkahelyről, ügyintézés közben, bármilyen eszközről is próbálja, eléri őket. A Drive-ot telepítheti Mac-re vagy PC-re, Android telefonjára vagy tabletjére pedig letöltheti a Drive app-et. Mérnökeink dolgoznak az iOS eszközökre fejlesztett Drive app-on is. Vak és gyengén látó felhasználóinknak fontos, hogy a Drive képernyőolvasó programmal is használható minden készüléken.

    Keresni és megtalálni.
    A Drive-on lehet keresni kulcsszavakkal, válogatni fájltípus és sok más alapján is. A karakterfelsimerő technológiának köszönhetően a Drive képes felismerni a szkennelt dokumentumokban lévő szöveget is. Így például, ha feltölt egy beszkennelt újságcikket, akkor azt a Drive “elolvassa” és a így egy cikket az abban szereplő szavak alapján is meg lehet találni. Sőt, a Drive-ban működik a képfelismerés is. Így ha például valaki a Grand Canyonról készített fotóit fogja, és áthúzza a Drive-ba, ha a Drive-ban a “Grand Canyon”-ra keres, ezek a képek felbukkannak a találatok között. Ez a technológia még gyerekcipőben jár, a jövőben sokat fog még fejlődni.

    • 15