• +36 70 455 0708

    Genius text banner

    775 436 Invisio Web Studio ★

    Fekete fehér & színpompás banner design, tökéletesen olvasható éles betűkkel

    Vizuális világunk egyik leghatékonyabb, teljesítményalapú online marketing módszere a banner hirdetés, amely egy hihetetlenül hatásos és látványos figyelemfelkeltő eszköz, az internetes kampányok nélkülözhetetlen és megbízható eszköze. Egy olyan átütő erejű grafikai hirdetés amely különböző méretű képkockákból áll és ha rákattintunk a hirdető honlapjára érkezünk. A célját elérő, eszményi banner kíváncsivá tesz, sohasem tolakodó és amennyiben egy releváns oldalon sikerül elhelyezni, ahová a tartalma tökéletesen illeszkedik szavatolható a siker. A reklámszalagok megjelenhetnek állókép formájában azaz statikusan ( JPEG, PNG ) vagy akár mozgó, animált szerkezetként felépítve ( Animált GIF vagy Flash ), tetszőleges méretben ugyanakkor hang is adható hozzá, tovább fokozva a reklám erősségét.

    Több hirdetői weboldalon is alkalmazom az animált GIF bannert amely fantasztikus sikert prezentált, hiszen az egyik honlapról – rövid időn belül – 17,312 látogatót hozott az invisio weboldalra. A legújabb grafikai trendekkel – cégmérettől függetlenül – igazán minőségi és mérhetően hatékony digitális marketing valósítható meg.

    Az itt látható, egyszerű felépítésű statikus JPG banner szabványos 120 x 240 pixel méretű és az egyik érdekessége valamint egyben legnagyobb erénye is, hogy rendkívül élesen jelenik meg rajta a szöveges tartalom. Kétféle érzékletes hangulatot hoztam létre, az egyiket monokróm fekete csíkokkal a másikat pedig színes, elhalványított fotó szaturált háttérrel, mind a két kollekcióban tökéletesen érvényesül a hófehér színű és tűéles betűtípus.
    A letöltés során átadhatom digitális varázserőmet és ezáltal elsajátíthatja a banner készítés trükkjeit Ön is, ugyanakkor lehetőség nyílik tekintélyes szöveges tartalmat is megjeleníteni a szalagcsíkon így értékes, grafikai kreativitást valóban elősegítő információkat adhatok át a látogatóknak.

    PS monitorfotó

    HÍRLEVÉL KÉSZÍTÉS – HTML

    Egy professzionálisan összeállított hírlevél igazi marketing csemege, amely a klasszikus célokra apellál, vagyis a régi vásárlók megtartására és az új ügyfelek megszerzésére.

    • 27