• +36 70 455 0708

    Email Marketing PDF Design

    775 436 Invisio Web Studio ★

    Online nézegethető prospektus vagy katalógus? Akkor önnek egy PDF tanulmányra van szüksége, amely tulajdonképpen nem más, mint egy digitális könyv, egy interneten átlapozható magazin, amely egy nagyon hatékony hirdetési formát takar. 

    Automatizált hírlevél rendszerhez úgynevezett ingyenes tanulmányt – regisztrációs csalit – illik készíteni, amit ingyen ajándékozhatunk oda regisztrációs űrlap kitöltése után a feliratkozóknak, ezzel nagyban növelve saját email cím adatbázisunkat. Nem csak szépnek de okosnak is kell lennie egy ilyen ingyen letölthető PDF fájlnak, hiszen ha nem adjuk meg az ígért információt a felhasználóknak, akkor csalódottságukban másnap már le is iratkoznak a hírlevelünkről. Természetesen ebben is a segítségére lehetünk, hogy hogyan kell létrehozni egy professzionális,  automatizált hírlevél rendszert, egy ingyenes PDF csalit beleépítve.

    Email Marketing PDF Design

    Mobile responsive

    Multifunkciónális Photoshop sablon, könnyen testreszabható rétegek és objektumok.

    Tekintsd meg a hírlevél PDF csalit!

    WORDPRESS HONLAPKÉSZÍTÉS

    Egy sikeres honlaphoz a prémium sablon és a prémium tartalom mellett kell a szakértelem és a tapasztalat, az igazi művészet, a kreativitás, hogy az ön elképzeléséből valami egyedi, valami új születhessen, és ne csak egy újabb oldal a sok közül.

    • 290