• +36 70 455 07 08

    WordPress Honlapkészítés

    Reszponzív honlap, kis és -nagy portfólió, webshop készítés
    0

    WordPress a tökéletes megoldás mindenki számára!

    Évek óta foglalkozom honlapok építésével és kivitelezésével és az egyszerű, egyéni WordPress blogon keresztül a nagy céges rendszereken át a WordPress WebShopok fejlesztésig bármit el tudok készíteni. Minden megrendelést maximálisan az ön igényei szerint teljesítek, felhasználva hozzá az összes WordPress lehetőséget, megspékelve az én több éves és egyben maximális szakmai tudásommal és tapasztalataimmal.

    WordPress

    Mi kell egy sikeres honlaphoz? Egy sikeres honlaphoz ugyanis a prémium sablon és a prémium tartalom mellett kell a szakértelem és a tapasztalat, az igazi művészet, a kreativitás, hogy az ön elképzeléséből valami egyedi, valami új születhessen, és ne csak egy újabb oldal a sok közül. Amennyiben egy megfelelően működő, egyedi, látványos, szép és hasznot hozó WordPress honlapot szeretne magának, amit az emberek megtalálnak a világhálón, mi több fel is figyelnek rá, akkor én segíthetek ezt elkészíteni.

    Fejlesztő
    • WordPress és MySQL teljes ismerete
    • HTML és PHP programozás
    • CSS style fájl kezelése
    • FTP fájlfeltöltési ismeretek
    • WebDesign és esztétikai érzék
    World Wide Web
    • Domain név ami tökéletes
    • Tárhely ami a leggyorsabb
    • WordPres honlap ami gyors
    • Honlap ami tükrözi a vállakozását
    • Marketing eszközök – off és online
    Reszponzív honlap
    • Prémium sablon tökéletes felépítése
    • Platformfüggetlen megjelenés
    • Optimalizált honlap
    • Gyors oldalbetöltések – 1 sec alatt
    • Elképzelések megvalósítása
    Kötelező opciók
    • Védelem – WP security
    • Hírlevél – marketing eszköz
    • Google statisztika és elemzés
    • Keresőoptimalizálás – SEO
    • Minőségi szövegírás

    Reszponzív honlap

    A platformfüggetlen, illetve reszponzív megjelenésű weboldal megvalósítását nagyon sok vállalkozás halogatja már évek óta, sőt mi több, sokan valamiért teljesen elzárkóznak attól, hogy honlapjuk ilyen formában is elérhető legyen. Google az egész világ, vagyis a világ legismertebb és legnagyobb keresőszolgáltatója így roppant fontos az, hogy honlapunk a Google -nak feleljen meg és aztán saját magunknak. a Google ugyanis a mobilos keresések során csak azokat a honlapokat helyezi majd előre a találati listán, amelyek rendelkeznek reszponzív, avagy minden platformon helyes és tökéletes megjelenítéssel így amennyiben ez nem kerül megvalósításra, a honlaptulajdonosoknak vagy a vállalkozásoknak óriási visszaeséssel kell számolniuk.

    WordPress és amit tudni kell róla

    A WordPress egy teljesen ingyenes, PHP nyelven írt keretrendszer, amely kiváló eszköz ahhoz, hogy olyan honlapokat készítsünk, amelyek tökéletesen, hatékonyan és hozzáértő kezek között formálódva minőségi küllemmel prezentálják tevékenységünket, illetve profilunkat. Egy WordPress honlap esetében nagyon fontos, hogy jól felépített és jól elrendezett legyen, hiszen ezt a keresőmotorok is díjazni fogják. Az internetezők nagy többsége a Google-t használja kereséshez, ami azért szerencsés egy WordPress weboldalnál, mert – hangsúlyozandó, hogy csak – értő kezek között egy ilyen website kitűnő találati eredményeket produkálhat. Mondanunk sem kell, ez az első lényeges pontja annak, hogy vállalkozása sikeres legyen, hiszen ha nem találják meg a világhálón, senki sem fog tudni Önökről.

    Információ átadás hatalom

    Információt adni a legnagyobb hatalom a kezünkben ahhoz, hogy a látogatók nálunk vásároljanak. Legyünk merészek, ne hallgassuk el azt, amit mások igen, bizonyítsuk be, hogy itt többet kap, mint más szolgáltatótól. A WordPress honlap tartalmának feltöltése előtt tehát érdemes tisztázni azokat a kérdéseket, hogy mi az, amiben versenyre tudunk kelni a konkurenciával, mi az, amiben többet tudunk nyújtani a vevőknek? Mivel mindenki a saját szakmájának mestere, ezért mindenki maga tudja, hogy mi a jó, hogy mi kell a vevőnek, a mi dolgunk csak annyi, hogy érthetően elmagyarázzuk neki mindezt, és ha elégedett lesz, hűséges, visszatérő vásárló válhat belőle.

    Minőségi tartalomról gondoskodni kell

    Természetesen nem elegendő, ha a Google listáinak az élén helyezkedik el WordPress honlapunk, ha nem gondoskodunk a megfelelő, minőségi tartalomról. Az információ minden körülmény között érték és sajátos kincs. Tudni kell, hogy mi az, amit még megoszthatunk a nagyközönséggel, és mi az, amit nem szabad, nehogy a konkurencia kiolvassa belőle módszereinket. Honlapunkat fontos olyan tartalommal feltölteni, amely vásárlót generál a látogatóból, reményt ad a bizalmára és azt a tudatot ébreszti benne, hogy jó helyen jár, nem kell tovább keresnie.

    Bizalmat építeni tudni kell

    Továbbra is fontos, hogy a honlap tartalma ne legyen rövid és túl hosszú sem, lehet tömör és lényegre törő, hiszen rohanó világban élünk, a vevőknek nincs idejük hosszú percekig olvasgatni. Nagy többségük felkészületlenül érkezik weboldalunkra, nekünk pedig meg kell adnunk a megoldást, a zárt ajtókat nyitó kulcsot az ügyfél számára ahhoz, hogy nagyon hamar minden kérdésére választ kapjon, hogy tőlünk tudja meg, mi az, amire szüksége van. Ha sikerült bizalmat építenünk a honlap felépítésével és szöveges környezettel akkor a látogató megtalálja nálunk a számítását és akkor biztosan vásárló válik belőle.

    A WordPress előnye

    A WordPress további nagy előnye a gyorsaság mellett, hogy számtalan bővítményt használhatunk fel arra, hogy korszerű szolgáltatásokkal tegyük színesebbé saját honlapunkat. Ilyen például a hírlevélre történő feliratkozás automatizálása, a rendszer beépítésével bárki, aki weboldalunkra téved és megtetszik neki szolgáltatásunk, e-mail címe megadásával feliratkozhat hírlevelünkre. Ha helyes címet adott meg, egy megerősítő e-mail-ben, egyetlen kattintással a jövőben minden egyes hirdetést közvetítő levelünk eljut majd hozzá. Pofon egyszerű az egész, nem igaz?

    Ajánlott szakemberre bízni

    A weboldal felépítése a Wordperss-nek köszönhetően nem egy túl bonyolult feladat, azonban ez csak abban az esetben igaz, ha akkut időmilliomosok vagyunk Ha ugyanis egy egyszerű, szöveges blogot akarunk létrehozni, akkor valóban elegendő lesz a magunk által megszerzett tudás, ellenben ha fontos számunkra az igényesség, az elegancia és a biztonság, akkor ajánlott inkább szakemberhez fordulni, mert a WordPress igazi tudását egy kezdő soha nem lesz képes önmagától előhívni.

    Tartalom bővítés

    A WordPress honlapok tartalmi bővítését, frissítését és karbantartását egy nagyon egyszerű, valamint átlátható adminisztrációs felület szolgálja, amelynek elsajátítását az alapfokú szövegszerkesztési ismeretek birtokában bárki elsajátíthatja néhány óra alatt. Így a publikálást és a tartalombővítését nem kell szakemberre bíznia, azonban ahhoz, hogy egy jól felépített WordPress rendszer adminisztrációs felületében dolgozhasson, elengedhetetlen egy gyakorlott és tapasztalt honlapkészítővel dolgoznia.

    Különböző felhasználótípusokat definiálhatunk

    Ha hierarchikusan nézzük, akkor a lista élén az adminisztrátor áll, aki korlátlan hozzáféréssel rendelkezik mindenhez, képes moderálni, javítani, frissíteni és belenézni az oldal legapróbb részleteibe is. Ezt követik a szerkesztők, akik már nem férnek hozzá a honlap komolyabb beállításaihoz, csak és kizárólag a moderálásra, a tartalmi frissítésre jogosultak. Ezen kívül vannak a felhasználók, akik regisztrációt követően kommentelési és egyéb lehetőséggel rendelkeznek – tehát több joguk van, mint az egyszerű látogatóknak –, magához a honlaphoz azonban semmilyen formában sem férhetnek hozzá.

    Az internet útvesztőiben

    Tévedések felismerése

    Számtalan WordPress tanfolyamra bukkanhatunk, amelyek azzal a reklámszlogennel csábítanak, miszerint néhány óra alatt megtanítanak minket honlapot készíteni. Sokan hiszik így, de óriásit tévednek, és erre tökéletes bizonyítékot jelentenek az összecsapott, egyszerű sablonokra építkező weblapok, amelyek egyszerű blogként talán megállnák a helyüket, de egy sikeres vállalkozáshoz ennél sokkal több kell. Egy jó honlaphoz ugyanis egy sablon önmagában még nem elég, és nem is szabad leragadni az előre választható változatoknál, hiszen ilyen esetben csak egy újabb tucat-honlappal gazdagítjuk a világhálót, ami garantáltan kevés lesz ahhoz, hogy weboldalunk kitűnjön a sok közül.

    Tapasztalat és rutin szükséges

    A WordPress honlapkészítés elsőre “egyszerű” webszerkesztési formának tűnik, de ha elegáns, biztonságos és jól kinéző weboldalt szeretnénk magunknak készíteni, akkor mindenképpen sok éves tapasztalattal és rutinnal rendelkező szakemberhez kell fordulnia, hiszen néhány óra vagy nap alatt ugyanis maximum egy alap blogot, avagy egy honlap-vázat tudunk elkészíteni saját magunk. A honlapkészítés legkényesebb része ugyanis csak azután kezdődik, hogy a honlap vázát megalkottuk. Szoktam azzal a hasonlattal élni, hogy egy word dokumentumot valaki alapban tudja csak megformázni, aki ért hozzá az minden beállítási és formázási lehetőséget ismer.

    Pontos információk

    Évek, rutin és tájékozottság számít

    Meg kell pontosan határoznunk ugyanis az főoldalakat és az aloldalakat, a minőségi tartalmat, utóbbi esetében ügyelnünk kell a keresőszavakra, de már a honlap felépítése közben is figyelni kell arra, hogy Google-baráttá varázsoljuk a teljes lapot. Figyelni kell továbbá a védelemre és a biztonságra, a hatékonyságra, a strukturálásra és ami a legfontosabb, a külalakra, a dizájnra, hiszen mégiscsak a külső az, amit először meglátunk egy honlap esetében. Tudni kell platformfüggetlen gondolkodni és átlátni a készülő honlapot, folyamatosan tesztelni kell a gyorsaságot és a megjelenést az összes böngészőben, és ha a külső vizuális megjelenést alul komponáltuk, akkor a látogatónak vagy a leendő vásárlónak máris elmehet a kedve attól, hogy minket válasszon.

    Ön hiába a legjobb a szakmában

    Ön hiába a legjobb a szakmában, ha a vállalkozás weboldal megjelenése – dizájnja – nem megfelelő, így biztosan nem tudunk érvényesülni az interneten. A webdizájn kialakítása pedig újfent egy tipikusan olyan része a honlapszerkesztésnek, amely nem megkívánja, egyenesen megköveteli a szakemberi közreműködést. Ne sajnálja tehát azt a néhány tízezer forintot arra, hogy – megfelelő együttműködés esetén – akár néhány nap alatt egy jól működő, elegáns és hasznos honlapja legyen.