• +36 70 455 0708

    Minőségi Kreatív Szövegírás

    Keresőszavakkal webszövegírás

    Egy sikeres honlaphoz nélkülözhetetlen a minőségi, keresőoptimalizált szövegezés. A mondandót mindig röviden, a keresők igényeihez szabva kell megalkotni, az eredményt pedig a statisztikák is alátámasztják majd. Friss erőt és reform szellemiséget képviselünk a kreatív szövegírásban, a tartalomfejlesztés az online marketing minden területén nélkülözhetetlen.

    Releváns kulcsszavak

    Az Invisio-s szövegalkotás egy komplex fogalom, amely marketing elvű, keresőoptimalizált, releváns kulcsszavakkal tűzdelt informatív tartalom megalkotását helyezi előtérbe, az aktuális trendek szem előtt tartása mellett. A vonzó szöveges tartalom, a látványos grafikai kellékek, a hangulatos design és egy figyelemfelkeltő videó, képes betölteni szerepét és megragadni a célközönséget.

    Keresőszó és minőség

    Nem kell látványos statisztikákat bemutatnunk önnek ahhoz, hogy elismerje: szívesebben látogat egy olyan weblapot, amelyen ízlésesen megírt és tördelt szöveg van, mint egy olyat, amelynek tartalma még a magyar helyesírás szabályait is figyelmen kívül hagyja. A fent említett érv mellett kiemelendő, hogy szolgáltatásunkon belül nem csak minőségi szövegekkel tudjuk felruházni honlapját, hanem arra is komoly figyelmet fordítunk, hogy a cége profiljába illő keresőszavakat fogalmazzunk a tartalomba. Mindez azért fontos, mert a szövegkörnyezetbe illő, jó helyen elrejtett kulcsszavakat az internetes keresők előbbre sorolják a találati listákon, így hiába létezik Magyarországon több hasonló szolgáltatással rendelkező cég, segítségünkkel önöket fogják előbb megtalálni.

    Marketing központú tartalomfejlesztés, ösztönző tartalomgondozás. Szövegírónk natív kreativitással, alkotó módon áll a feladatkhoz, innovatív módszerrel, egyéni ötletekkel valósítja meg az elképzeléseket.
    A szövegíró

    A siker érdekében a weboldala megkapó szövegezése egy író és egy honlapkészítő közös munkája, ami tartalmaz marketinget és keresőoptimalizálást is. Olyan kreatív személyiségeket sikerült e nemes feladat megvalósítására megnyernem, kiknek jelleme és képességei az Invisio szellemiségébe tökéletesen képes volt belesimulni, vagyis akikben az érzékenység, a merészség, a nyitottság és az eredetiség kellő szakmai alázattal egyesül, és értékes munkájuk a tökéletesre való törekvésben teljesedik ki.

    Szöveghatékonyság

    Szöveget írni számtalan módon lehetséges, magázódó formában vagy közvetlen tegeződéssel, röviden vagy terjedelmesen, érzelmekkel átszőve vagy tárgyilagosan. A szövegírási technikák evidenciái a tömör, igényes fogalmazás, a megfelelő kiemelés, hiszen tudjuk, hogy az embereknek nincs idejük belemélyedni a tartalomba. A szöveghatékonyság elengedhetetlen feltétele, hogy a honlapon megtalálható szövegek választékosan, a magyar helyesírás szabályait maradéktalanul betartva kerüljenek megfogalmazásra.