• +36 70 455 07 08

    Minőségi Kreatív Szövegírás

    Olvasmányos szövegírás

    Egy sikeres honlaphoz nélkülözhetetlen a minőségi, keresőoptimalizált szövegezés.

    A mondandót mindig röviden, a keresők igényeihez szabva kell megalkotni, az eredményt pedig a statisztikák is alátámasztják majd.

    Friss erő és reform

    Friss erőt és reform szellemiséget képviselünk a kreatív szövegírásban. A tartalomfejlesztés az online marketing minden területén nélkülözhetetlen, legyen szó weboldalak, szórólapok, újsághirdetések, szlogenek, hírlevelek szövegezéséről. Az Invisio-s szövegalkotás egy komplex fogalom, amely marketing elvű, keresőoptimalizált, releváns kulcsszavakkal tűzdelt informatív tartalom megalkotását helyezi előtérbe, az aktuális trendek szem előtt tartása mellett. A vonzó szöveges tartalom, a látványos grafikai kellékek, a hangulatos design és egy figyelemfelkeltő videó, képes betölteni szerepét és megragadni a célközönséget. Szövegíróink natív kreativitással, alkotó módon állnak a feladatokhoz, innovatív módszerekkel, egyéni ötletekkel valósítják meg a megrendelő elképzeléseit.

    Keresőszó és minőség

    Nem kell látványos statisztikákat bemutatnunk önnek ahhoz, hogy elismerje: szívesebben látogat egy olyan weblapot, amelyen ízlésesen megírt és tördelt szöveg van, mint egy olyat, amelynek tartalma még a magyar helyesírás szabályait is figyelmen kívül hagyja. A fent említett érv mellett kiemelendő, hogy szolgáltatásunkon belül nem csak minőségi szövegekkel tudjuk felruházni honlapját, hanem arra is komoly figyelmet fordítunk, hogy a cége profiljába illő keresőszavakat fogalmazzunk a tartalomba. Mindez azért fontos, mert a szövegkörnyezetbe illő, jó helyen elrejtett kulcsszavakat az internetes keresők előbbre sorolják a találati listákon, így hiába létezik Magyarországon több hasonló szolgáltatással rendelkező cég, segítségünkkel önöket fogják előbb megtalálni.

    Marketing központú tartalomfejlesztés, ösztönző tartalomgondozás

    A szövegíró

    Hátborzongató és egyben romantikus történetek keringenek emberekről, akikben több személyiség él, egymástól függetlenül, egymásról nem is tudva. Természetesen nem arra kell számítania, hogy – a siker érdekében – Napóleonok és Szent Johannák alkotják meg weboldala megkapó szövegét, de tény, hogy egy író, egy marketinges szakember és egy SEO (keresőoptimalizálási) szakértő összegyúrt tudásával vannak felvértezve íróink. Olyan kreatív személyiségeket sikerült e nemes feladat megvalósítására megnyernem, kiknek jelleme és képességei az Invisio szellemiségébe tökéletesen képes volt belesimulni, vagyis akikben az érzékenység, a merészség, a nyitottság és az eredetiség kellő szakmai alázattal egyesül, és értékes munkájuk a tökéletesre való törekvésben teljesedik ki.

    Választékosan magyarul

    Szöveget írni számtalan módon lehetséges, magázódó formában vagy közvetlen tegeződéssel, röviden vagy terjedelmesen, érzelmekkel átszőve vagy tárgyilagosan. A szövegírási technikák evidenciái a tömör, igényes fogalmazás, a megfelelő kiemelés, hiszen tudjuk, hogy az embereknek nincs idejük belemélyedni a tartalomba. A szöveghatékonyság elengedhetetlen feltétele, hogy a honlapon megtalálható szövegek választékosan, a magyar helyesírás szabályait maradéktalanul betartva kerüljenek megfogalmazásra. A keresőszavak megfelelő arányú elhelyezése mellett számtalan tanáccsal és gyakorlati megoldással tudunk szolgálni önnek ahhoz, hogy célközönségét elérje és vállalkozása sikeresebb legyen.

    Rólam mondták