• +36 70 455 0708

    Kisfilm Készítés

    Családi és vállalati kisfilmek készítése

    Bármilyen digitális eszközzel készített videó és kép felvételből moziszerű, hangulatos zenés kisfilmet készítek önnek!  100% -ig biztos vagyok abban, hogy számos felvételt készített az évek alatt videokamerával vagy mobiltelefonnal, de most tegye fel a kérdéseket önmagának. Hány alkalommal nézte meg és mennyi helyet foglalnak ezek a fájlok a számítógépén.

    Zenés hangulatos kisfilm

    Könnyed munkának néz ki, de mégsem az, hiszen mindenki megtapasztalhatta, aki megnyitott egy videó szerkesztő programot és próbált elkészíteni  magának egy rövid 1 perces kisfilmet. Stílust és hangulatot átadni mozgófilmen keresztűl lássuk be nem kis feladat és mind ezt zenei ütemre. Kinek ajánlom ezt a szolgáltatásomat? Mindenkinek, családoktól a vállalkozásokig!

    Miért szenzációs a kisfilm

    Bármikor megnézheti
    Bárhol és bárkivel
    Féltve őrzött videók megmaradnak
    Szórakoztatóbb mint több 100 fotó

    Adatfeldolgozás

    Több 100GB helyet szabadít fel
    Javítom és optimalizálom a képeket
    Mobilképek értelmet nyernek
    Mobilvideók filmes megjelenés

    Tudni kell, hogy az adat

    Adathordózóról bármikor eltűnhet
    Mobiltelefon tárhelye véges
    DVD -ről is eltűnik idővel
    Visszaállítás nagyon drága és nem 100%-os

    Örök emlék

    Örök emlék mindenkinek a kisfilm, hiszen bármikor is tekinti meg a néző, mindig visszarántja érzelmileg az időben és olykor akár még piciny sós könnyeket is nyel a szenzitív megfigyelő.

    Aerophilus • Légifelvétel készítés
    X. Táncos Wellness Hétvége

    Évek óta ott lapulnak az adathordozón

    Képzeljük el, hogy minden információ a rendelkezésünkre áll, de nem tudjuk megtervezni és kivitelezni, sőt nem is sejtjük, hogy milyen fontos, amíg valaki fel nem nyitja a szemünket: ezek az életünk darabkái, és csak ott lapulnak évek óta az adathordózóinkon!

    Az ön által készített fotókat és nyers videókat pár alkalommal nézik meg,  sose törli le a gépéről, így hatalmas – több 100 gigabájt – adatott kell mindig őrizgetni. DE! Koncepcionális gondolkodással, professzionális felszereléssel feldolgozva és elkészítve ezeket a családi örökségeket, évente akár 50 -szer is meg fogja nézni, ezt a nézetségi statisztikából látom.

    Elkészítettem egy példát

    Az itt látható videofilmben, egy iPaddal rögzítettem – egyáltalán nem terveztem meg semmit – úgy mint bárki más, egyszerűen rögzítettem az eseményeket, majd a snittekből összeállítottam egy kisfilmet. Ez az adatfeldolgozás egyik legjobb és leghatékonyabb módja!