• +36 70 455 07 08

    Rólam mondták

    Mit mondanak rólam?

    Pontosan tudta mire van szuksegem, sőt még talan jobban is mint én magam. Tokéletes munka, szakmailag hatalmas tudas, pontos preciz munkavegzes. Minden amit mondott alátamasztva adatokkal, es minden pont akkor es ugy lett kesz ahogy megbeszeltuk es megigerte. Egy szovegirasnak indult, egy teljes uj weboldal, es minden ami ehhez szukseges lett a vege, vagy inkabb a kezdete egy hosszu kozos munkanak.Koszonom szépen!

    K.Brigi, Honlapkészítés, Szövegírás

    A neten böngészve találtam rá a honlapodra és a bemutatkozásodra. Nagyon tetszik, ahogy magadról, munkádról írsz és ahogy kommunikálsz!

    G. Ágnes

    Az interneten keresgéltem kisfilm készítőt és nagyon szimpatikus volt az ott olvasottak, és lehet, hogy egy kis női intuíció is támogat! A baratok akik láttak a kisfilmet azt mondtak, hogy nagyon jó és idillikus a képi megjelenítés és a zene is tetszett nekik. Köszönöm még egyszer!

    F.Ildikó

    A kisfilmünkben megjelent a szeretet, a boldogság és a szülői büszkeség. Köszönet az örömért, az öröm könnyekért, az örök emlékért. Szívből ajánlom mindenkinek aki az egyedit keresi.

    I.Barbara

    Mai napig hálásak vagyunk, hogy elvállaltál bennünket. Csodálatos lett a honlapunk, azóta is sok vendéget köszönhetünk neki. A fotók is fantasztikusak amiket a szalonról csináltál, még az Index is felhasználta. Szuper volt a közös munka! Köszönjük Oscar!

    F. Nóra

    Mint weboldal és mint fotó készítésben Oscar az egyik legjobb akivel dolgoztam. Az első pillanattól kezdve megtetszett az áldozatos munkája és hihetetlenül egy nyelvet lehet vele beszélni. Ő a kívánságaimat, álmaimat és vágyaimat tartja szem előtt. Rendkívül megbízható, pontos, gyors és odaadó. Precizitása határtalan. Ne engedd, hogy a legjobb pillanataid elszaladjanak, hiszen azok soha nem jönnek vissza! Örökítsd meg őket. Boldog vagyok! És ezt az érzést mindenkinek kívánom, ajánlom! Köszönöm Oscart. További sok sikert kívánok!

    A. Mihály

    Oscar azért jó választás a webes megjelenésben, mert egyben nyújtja a fotós, grafikus, webes, marketinges és kreatív nézôpontot! Mindezt lelkesedéssel, jó ízléssel és a részletek iránti odaadással!

    K. Balázs

    Kiváló szakmai felkészültség,pontosság,megbízhatóság!Profi munka,kedvező áron! Mindenkinek figyelmébe ajánlom!

    N. Györgyi

    Szeretek Oscarral együtt dolgozni, mert megvan benne a megfelelő szakma iránti alázat, profi, őszinte, és valóban mindig a legjobbat akarja. Addig csinálja, amíg tökéletes nem lesz. Sokakkal ellentétben, emberileg is kitűnő a hozzáállása, könnyű vele a közös munka. Mindenkinek ajánlom, aki valóban a minőségre, a tökéletes ár-érték arányra törekszik!

    D. Dorottya

    A 21. század vállalkozóinak erre van szüksége: egy profi honlapkészítő cégre, ahol maximálisan figyelembe veszik a megrendelő kívánságait. Kedvező áron lehet hozzájutni olyan szolgáltatáshoz, amely felfuttatja az üzletet.

    Sz. G. Rózsa

    Profizmus, maximalizmus, kreativitás, művészet, kell ennél több? Ő a megfelelő partner, nem fogsz csalódni!

    H. Tímea

    Magas színvonalú szakmai felkészültség, jó kommunikációs készség, művészi érzékenységgel megfűszerezve. Izgalmas vizuális megoldások, rugalmas hozzáállás, profizmus. Mindenkinek ajánlom, aki személyre szabott, igényesen elkészített és jól használható oldalt szeretne!

    M. Sára

    Profi,megbízható,tökéletes választás mindenkinek!

    F. Melinda

    Megbízható, korrekt partner, segít ötletelni az oldal kialakításában nincs az ügyfél teljesen magára hagyva, teljes körű szolgáltatást tud nyújtani az ügyfélnek korrekt áron.

    Zs. Róbert

    Minőségi honlapkészítés ami nem csak a trendi dizájnt és jól csoportosított információt foglalja magában, de azt is hogy a kereső robotok előnyben részesítik , ezért nem kell még külön oldaloptimalizálásra sok pénzt költeni . Fair business , jó áron.

    V. Anikó

    Áttekinthető trendi WordPress honlapot kaptam korrekt áron, nagy pozitívum, hogy a Google-ban nagyon hamar előrekerültünk és amit kértünk megvalósításra került.

    T. Andrea

    Oscar nagyon megbízható, pontos, viszonylag gyorsan elkészíti a munkákat. De ami számomra a leglényegesebb a munkájával kapcsolatban, hogy nagyon kreatív és vannak önálló ötletei!

    K. Erika

    Jó vele dolgozni, mindig kreatív ötletekkel állt elő. Rugalmasan tudta kezelni az igényeinket és mindig meglepett a profizmusával. Eddig csak szép és igényes munkát kaptunk tőle. Köszönjük. Biztos fogunk meg együtt dolgozni.

    M. Imre